Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Μια χτεσινή κατάθεση άποψης...

...με σημερινό όνομα


Όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι, ανακαλύπτουν, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι αυτό που θέλουν.
Έτσι μόλις βρουν την ευκαιρία να συνάψουν φιλία με έναν μικρότερο ηλικιακά άνθρωπο, την αρπάζουν.
Υποθέτουμε λοιπόν ότι ο μεγάλος άνθρωπος είχε μια σχέση όπως έχω εγώ με τη Hopy(και με την ίδια διαφορά ηλικίας περίπου(4 χρόνια περίπου)).
Έτσι μετά από κάποιον καιρό αποφάσησε πως δεν του έκανε αυτή η σχέση,αυτό το άτομο, και πως ήθελε κάτι που να είναι πιο κοντά του, ηλικιακά, για να μπορούν να συζητούν τα ίδια πράγματα. Έτσι απομακρύνθηκε από την πιο σημαντική φιλία της ζωής του.
Έπειτα, έχοντας απογοητευτεί από τους μεγάλους αναζητεί ξανά την φιλία ενός μικρότερου. Ο μικρότερος μπορεί να μαγευτεί, μπορεί και όχι. Όπως και να έχει, μετά από λίγο καιρό πάλι, ο μεγάλος άνθρωπος ανακαλύπτει ξανά όλες αυτές τις επιλογές που τον οδήγησαν στο να εγκαταλείψει τον νεότερο κόσμο. Κι ο νέος μένει προδωμένος στη γωνιά του(αν πίστεψε σε αυτή τη φιλία με τον μεγαλύτερο). Κι αυτό επαναλαμβάνεται ως φαύλος κύκλος. Φυσικά, έτσι καταλήγουμε, όταν ο μεγάλος κάνει παιδί, να έχει ξεχάσει εντελώς πώς είναι η νεότητα και ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο ακούμε το "η νέα γενιά είναι χειρότερη" ενώ απλώς η νέα γενιά είναι "επανάληψη της προηγούμενης με κάποιες διαφορές στον τρόπο εκτέλεσης των πράξεων". Ίδια γενιά αλλά διαφορετικοί φυσικά άνθρωποι και χαρακτήρες που τους αντιπροσωπεύουν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό. Όντως έχει μία βάση...