Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Μέσα σε 3 μόλις μέρες...

  • ...πήγα στον Κορυδαλλό να φτιάξω έναν υπολογιστή.
    Ψάχνοντας το δρόμο της επιστροφής όμως βρέθηκα πάνω στο βουνό μόνος με το αμάξι να συναντώ έναν ντυμένο με μαύρα δερμάτινα και σκουλαρίκια να πετάει σκουπίδια στον κάδο.
    Κατεβαίνοντας μετά βλέπω κάποιους εργάτες μες στη μέση της νύχτας να έχουν ανάψει φωτιά στην αυλή ενός σπιτιού. Οδηγούσα λοιπόν και βλέπω STOP και πατάω απαλά φρένο για να διαπιστώσω πως το αμάξι γλιστράει, καθώς οι εργάτες έχουν σπάσει αντλία νερού και παρασέρνομαι με το νερό.
    Όταν επιτέλους βρίσκω το σωστό δρόμο παρατάσσομαι στην αριστερή λορίδα του δρόμου για να πάω αριστερά. Όμως, ενώ έλεγξα, ένα ισχνό φως που είδα στιγμιαία, ήταν τελικά από ένα μηχανάκι που μου έκανε και φασαρία."-Θα με σκοτώσεις;" "-Δε σε είδα. Συγγνώμη." "-Δε με είδες???" "-Όχι... συγγνώμη".

  • ...πήγα στη χορωδία, μετά για καφεδάκι και μετά Πόρτο Ράφτη.
    Εκεί καταλήξαμε με έναν φίλο για φαγητό σε ταβερνούλα.Μετά για παγωτό στα Hagen Dasz και έπειτα τον γύρισα σπίτι του.
    Λίγα λεπτά λοιπόν πριν φτάσω στο σπίτι μου, δέχτηκα κλήση από μια κοπέλα, η γνωστή και ως "γυναίκα μου", και μου λέει "έχεις όρεξη για χαλαρό ποτάκι;" και καταλήξαμε Γαλάτσι να πίνουμε ποτάκι από τις 2 που βρεθήκαμε μέχρι τις 3:30 το ξημέρωμα.

  • ...πήγα στον Αγ.Ιωάννη για να φτιάξω έναν άλλο υπολογιστή.
    Το σπίτι είχε 4 γάτες μέσα. Η κάθε μία με τις ιδιοτροπίες της. Το ζευγάρι όπου είχα ειδοποιηθεί να πάω ήταν ιδιαίτερα φιλόξενο και πολύ χύμα, αλλά όχι με την αισχρή έννοια της λέξης. Κάθε άλλο...
    Τελικά πάλι τον υπολογιστή δεν κατάφερα να τον φτιάξω.Όμως πέρασα πολύ ωραία. Κουράστηκα όσο δεν πάει. Πολύ κούραση. Σίγουρα... Τα καταφέραμε όμως. Βγήκαμε νικητές. 3 μέρες και έκανα τόσα πράγματα. Νυχτοπούλι βέβαια. Ξυπνούσα στις 12 για να κοιμηθώ το κανονικό 8ωρο. Όμως ήταν όλοι χαρούμενοι στο τέλος της κάθε νύχτας. Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

  • Κι ακόμη περιμένω κάποια να μου πει "You save lives everyday... Isn't it time for someone else to save your life for a change?".
    Ίσως φαίνεται υπερβολικό γιατί η συγκεκριμένη φράση είναι της Mary Jane στον Peter Parker σε ένα κόμικ Spiderman. Όμως το νόημα είναι κατανοητό θεωρώ...
    Καληνύχτα σου.
    Ναι, ναι. Σε εσένα που με διαβάζεις αυτή τη στιγμή.
    Όποιος κι αν είσαι.
    Θέλω να σε γνωρίσω.
    Στείλε μου ένα σχόλιο.
    Στείλε μου ένα e-mail.
    Κάνε μια προσπάθεια να σε γνωρίσω.
    Θέλω να σε γνωρίσω.
    Κατάλαβέ με...

    Δεν υπάρχουν σχόλια: